Wintersport Kirchberg

WINTERSPORT EN ZOMERVAKANTIE

156 appartementen online boekbaar

Appartementen in kitzbühel

Kitzbühel telt 156 appartementen en vakantiewoningen van de in totaal 286 accommodaties die het dorp rijk is. De accommodaties zijn verdeeld over de dorpen Kitzbühel, Reith, Jochberg en Aurach. Verder kun je in Kitzbühel nog kiezen uit 39 pensions, 57 hotels, 62 privéverhuurders (kamers) en 48 Overige (bauernhof, gasthof etc.) 

Ligging appartementen

Voordat je gaat boeken wil je natuurlijk goed de ligging van het appartement kunnen bepalen. Dit kunt u doen aan de hand van het adres en huisnummer, of de naam van de wijk en het huisnummer. Raadpleeg de kaart van het dorp en bekijk de ligging van uw appartement. Kitzbühel, Reith, Aurach of Jochberg? De keuze voor je appartement of vakantiewoning wordt vaak bepaald door de ligging ten opzichte van de skilift. Hieronder vind je een kaart met daarop de plaatsen en hun ligging. Vanuit Jochberg vertrekt een sloetjeslift die direct toegang geeft tot het gehele skigebied. Vanuit Kitzbühel zelf (rand van het dorp) vertrekken 2 gondels en 1 stoeltjeslift die voor een goede ontsluiting zorgen. Vanuit Jochberg ben je met slechts enkele liftverbindingen in Kitzbühel of Kirchberg.

Appartement inclusief skipas

Een appartement in Kitzbühel inclusief skipas boek je bij één van de volgende wintersport specialisten.

Appartement Schönblick
Appartement Schönblick - KITZBÜHEL

Kijk voor meer appartementen op Chalet.nl of Villaforyou

Top 5 voordeligste appartementen in Kitzbühel

Dit zijn de meest voordelige appartementen in Kitzbühel met een goede beoordeling.

  1. Appartements Skida
  2. Appartement Kaiserblick
  3. Vakantiehuis Schönfeld I
  4. KOLPINGHAUS
  5. Appartement Villa Schönfeld
Appartement Kaiserblick
Appartement Kaiserblick - KITZBÜHEL

Kijk voor meer appartementen op Chalet.nl of Villaforyou

Appartementen Kirchberg

Kirchberg is hét alternatief voor Kitzbühel voor het boeken van een appartement. Kirchberg telt 196 appartementen, 34 hotels en 28 vakantiewoningen dus er is altijd wel een accommodatie beschikbaar. 

Chalet Schergrub
Chalet Schergrub - KIRCHBERG