apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

Wat je na het skiën doet in Kitzbühel is net zo belangrijk als het skiën zelf! Voor sommige mensen is dit zelfs belangrijker... Voor een geslaagde wintersportvakantie mag de après ski natuurlijk niet ontbreken. Net zoals in Kirchberg wacht je in Kitzbühel ook een zeer levendige après ski.

KITZBÜHEL - Hinterstadt 22

Club Take Five

Met drie uitnodigende bars en een dansvloer is Club Take Five een leuke plek om de après-ski te vieren. Bij Club Take Five komen groepen van jong en oud, maar vieren ze allemaal de geweldige après-ski in Kitzbühel.

KITZBÜHEL - Franz Reisch Str. 4

The Londoner

The Londoner is dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. Hier kun je goed terecht om de après-ski te vieren met bekenden, maar ook onbekende mensen. Op vrijdag en zaterdag is er live muziek in de bar.

KITZBÜHEL - Jochberger Str. 4

O'Flannigans Irish Pub

O'Flannigans Irish Pub is een Ierse bar in Kitzbühel. Het is een bar waar je kan genieten van een drankje terwijl je kijkt naar een van de vele sporten die op televisie komen. Elke vrijdagavond is er live muziek.

KITZBÜHEL - Hinterstadt 22

Jimmy's

Met een ruime keuze aan drankjes is de bar Jimmy's de juiste plek om de après-ski te vieren. Je kunt er 's ochtends komen voor een kopje koffie, en later op de middag al voor een koud drankje. Tot diep in de nacht gaat het feest in Jimmy's door.