Après ski in Kitzbühel

"Om het feest compleet te maken"

Wat je na het skiën doet in Kitzbühel is net zo belangrijk als het skiën zelf! Voor sommige mensen is dit zelfs belangrijker... Voor een geslaagde wintersportvakantie mag de après ski natuurlijk niet ontbreken. Net zoals in Kirchberg wacht je in Kitzbühel ook een zeer levendige après ski.

Genoeg te beleven in Kitzbühel

Er zijn vier discotheken rondom het plein in Kitzbühel. Club take 5 vind je aan de Hinterstadt 22, Olympia aan de Hinterstadt 6, Club Python aan de Hinterstadt 6 en Royal aan de Hinterstadt 9. Zoals je ziet allemaal dicht bij elkaar en ze gaan past dicht aan het einde van de nacht.

Wil je je geluk beproeven ga dan even langs bij Casino Kitzbühel, gelegen in het Hotel Goldener Greif. Je kunt spelen aan de automaten, maar ook Baccarat, Black Jack en Roulette. Open vanaf 19:00 tot 02:00.

Après ski gelegenheden Kitzbühel

Après ski in omliggende plaatsen

Voor nog meer après ski kun je de omliggende plaatsen van Kitzbühel eens bezoeken zoals Kirchberg, Westendorf en Brixen im Thale

The Londoner

Kitzbühel - Franz Reisch Str 4

The Londoner is dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. Hier kun je goed terecht om de après-ski te vieren met bekenden, maar ook onbekende mensen. Op vrijdag en zaterdag is er live muziek in de bar.

O'Flannigans Irish Pub

Kitzbühel - Jochberger Str. 4

O'Flannigans Irish Pub is een Ierse bar in Kitzbühel. Het is een bar waar je kan genieten van een drankje terwijl je kijkt naar een van de vele sporten die op televisie komen. Elke vrijdagavond is er live muziek.

Jimmy's

Kitzbühel - Hinterstadt 22

Met een ruime keuze aan drankjes is de bar Jimmy's de juiste plek om de après-ski te vieren. Je kunt er 's ochtends komen voor een kopje koffie, en later op de middag al voor een koud drankje. Tot diep in de nacht gaat het feest in Jimmy's door.

Club Take Five

Kitzbühel - Hinterstadt 22

Met drie uitnodigende bars en een dansvloer is Club Take Five een leuke plek om de après-ski te vieren. Bij Club Take Five komen groepen van jong en oud, maar vieren ze allemaal de geweldige après-ski in Kitzbühel.