Après-ski

Wat je na het skiën doet in Kitzbühel is net zo belangrijk als het skiën zelf! Voor sommige mensen is dit zelfs belangrijker... Voor een geslaagde wintersportvakantie mag de après ski natuurlijk niet ontbreken. Net zoals in Kirchberg wacht je in Kitzbühel ook een zeer levendige après ski.

Genoeg te beleven in Kitzbühel
Genoeg te beleven in Kitzbühel

Er zijn vier discotheken rondom het plein in Kitzbühel en je kunt een spannende avond beleven in het casino. Meer après-ski beleef je natuurlijk in Kirchberg.

Après-ski toppers

Jimmy's

KITZBÜHEL - Hinterstadt 22
Jimmy's
Met een ruime keuze aan drankjes is de bar Jimmy's de juiste plek om de après-ski te vieren. Je kunt er 's ochtends komen voor een kopje koffie, en later op de middag al voor een koud drankje. Tot diep in de nacht gaat het feest in Jimmy's door.

Club Take Five

KITZBÜHEL - Hinterstadt 22
Club Take Five
Met drie uitnodigende bars en een dansvloer is Club Take Five een leuke plek om de après-ski te vieren. Bij Club Take Five komen groepen van jong en oud, maar vieren ze allemaal de geweldige après-ski in Kitzbühel.

O'Flannigans Irish Pub

KITZBÜHEL - Jochberger Str. 4
O'Flannigans Irish Pub
O'Flannigans Irish Pub is een Ierse bar in Kitzbühel. Het is een bar waar je kan genieten van een drankje terwijl je kijkt naar een van de vele sporten die op televisie komen. Elke vrijdagavond is er live muziek.

The Londoner

KITZBÜHEL - Franz Reisch Str 4
The Londoner
The Londoner is dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. Hier kun je goed terecht om de après-ski te vieren met bekenden, maar ook onbekende mensen. Op vrijdag en zaterdag is er live muziek in de bar.