skien

Op naar Kitzbühel!

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Kitzbühel is niet nodig. Je gaat bij Kufstein de grens en je verlaat dan direct de autobaan. Het is dan nog 32 km (38 minuten) over de provinciale weg tot aan Kitzbühel.

Autoroute naar Kitzbühel

De afstand van Utrecht tot Kitzbühel  is ± 920 km en de reistijd bedraagt ± 9:50 uur.

Met de trein naar Kitzbühel

Kitzbühel heeft een internationaal treinstation direct naast het centrum. Vanaf het perron loop je zo naar je hotel of appartement. Er zijn verschillende mogelijkheden om een treinreis te boeken vanaf Nederland, bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Kitzbühel is er al vanaf € 80,- . De reistijd bedraagt ongeveer 10 uur en je moet meestal 4 keer overstappen.

Met de bus naar Kitzbühel

Er zijn geen georganiseerde busreizen naar Kitzbühel inclusief accommodatie. Wel kun je een losse busreis boeken via Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Kitzbühel zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 98 km (1:25 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Kitzbühel

Kitzbühel en Kirchberg liggen in de deelstaat Tirol. Kitzbühel ligt op een hoogte van 762 meter en heeft 8.225 inwoners en Kirchberg ligt op een hoogte van 837 en heeft 5.230 inwoners.