Wintersport Kirchberg

Contact

Over ons

Kitzbühel.nl is dé Nederlandse website over de Kitzbühel en de Kitzbüheler Alpen met uitgebreide informatie voor wintersport en zomervakantie. Op onze website informeren wij bezoekers over het skigebied, activiteiten, bezienswaardigheden en helpen wij met het vinden accommodaties.

Reisaanbod

Het geselecteerde aanbod op onze website komt tot stand door onze samenwerking met gerenommeerde partners en touroperators in Nederland, Oostenrijk en Duitsland. Wij helpen onze bezoekers met het vinden van een accommodatie door het verzamelen, selecteren en overzichtelijk maken van het reisaanbod. Dankzij onze samenwerking bent u tijdens het boekingsproces altijd verzekerd van een optimale begeleiding en afhandeling.

Wij zijn officieel partner van de plaatselijke VVV (Tourismusverband) in Kitzbühel. Op Kitzbühel.nl boekt u rechtstreeks bij de verhuurder via het centrale boekingssysteem van de VVV.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een bezoek aan onze website stuur dan een mail naar info@united-orange.com