Leren skiën in Kitzbühel

Een ideaal skigebied

Skiles groep

Skiles en skischolen

Neem skiles bij één van de skischolen in Kitzbühel en verbeter je techniek zodat je nóg meer plezier aan je winterspotvakantie beleeft. Kitzbühel is een heerlijk skigebied om te leren skiën en biedt veel blauwe pistes. Het kinderland 'Rote Teufel' in Kitzbühel is er speciaal voor de kleintjes. Met transportbanden, poortjes, slalom, een mini-boardercross en een treintje zullen ze optimaal genieten van hun vakantie.

Skiles prijzen

Waarom vooraf boeken?

Naast de flexibele annuleringsvoorwaarden die bijna alle skischolen hanteren zijn er nog meer redenen om vooraf te reserveren.

  • Betere prijzen
    Veel scholen bieden korting aan voor mensen die op voorhand boeken (kortingen tot wel 20%).
  • Beperkt aantal plaatsen
    Door de beperkingen van Covid-19 moeten veel scholen hun aantal deelnemers per groep beperken. Daarom is het beter om je plaatsen nu al vast te leggen, in plaats van te wachten tot de lessen vol zitten.
  • Geen wachtrijen
    Als je online boekt, kun je in het hoogseizoen de wachtrijen en de volle skischool kantoren vermijden en is je betaling volledig cash-free.

Skihuur al geregeld?

Ben je van plan ski's te huren? Ga dan naar onze skiverhuur pagina of bezoek www.skiverhuur.nl. Bij online skihuur wordt je skiset van te voren klaargezet en je loop straks zo de winkel uit met een passende uitrusting. Online skihuur is ook nog eens voordeliger.